dimarts, 25 d’abril del 2017

CONTE PREMIAT DE N'EULÀLIA DE QUART DE PRIMÀRIA

EL NAS I LES ULLERES FALSES

Això era i no era aproximadament a l'any 1972, a la mateixa ciutat de Londres, es va obrir una tenda anomenada MAJESTIC. En aquella tenda hi venien tota mena de disfresses, objectes per festes d'aniversari, pintures per la cara i mil coses més. Com ara Euro Carnavales. Just a devora hi havia una tenda anomenada Piano que venien instruments. A la voravia hi havia un munt de cotxes aparcats.

El dilluns, 6 de març del 1972 un home anomenat Lluís d'Es Berenguer va anar a la tenda MAJESTIC i es va comprar unes ulleres, un nas i un capell. Després va anar a la tenda Piano a comprar-se una trompeta.

Va anar a l'altre costat i va començar a tocar la trompeta. Al devora tenia un petit potet perquè la gent que li agradés li posés alguna moneda.

Va ser un miracle perquè quan tocava s'havia posat el nas, el capell i les ulleres falses i se pareixia molt a un delinqüent! En aquell moment, un policia el va veure. Es va pensar que era un delinqüent famós que anava vestit justament d'aquella manera i va anar a per ell. En Lluís quan va veure que el policia anava cap a ell es va amagar a una casa vella que estava abandonada. Li havien posat una porta que donava a l'exterior, al pis de dalt.

Els policies van entrar a la casa, i ell es va anar al pis de la planta alta i sense pensar-ho va obrir la porta. De l'ensurt va caure i va quedar penjat a un rellotge que hi havia a la façana de l'edifici. Al mateix moment que es va quedar penjat, li varen caure el nas i les ulleres.

Quan els policies ho varen veure varen saber que no era ell i el varen ajudar a baixar.

Des d'aquell dia en Lluís d'Es Berenguer no es va tornar a posar mai més un nas i unes ulleres falses.


I conte contat, conte acabat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !