dimarts, 15 de gener del 2013

I encara més festa!!!

Ja fa més d'una setmana que hem tornat del descans (o no!) de Nadal i, encara que ens hem posat a fer feina de valents, ens preparam per una altra festa, molt esperada al poble de Mancor - Sant Antoni 2013!

Avui mateix, al diari Ultima Hora, ens hem assabentat que hi haurà un relleu d'en Rasputín, el corb que feia la davallada del campanar fins a l'any passat. El nom del sustitut és Macario. Aquí teniu la seva foto. I si voleu, podeu llegir la notícia aquí



A l'escola, com cada any, farem la torrada de Sant Antoni el dia 17 de gener a partir de les 12,30h. Pensau a dur "pa i taleca", plats i estris per torrar... Hi haurà venta de coques i cafès a favor del viatge d'estudis del proper any i de la visita dels països participants al projecte Comenius d'enguany.  Posarem taula al pati i participarem de gloses tradicionals i algunes noves preparats pels nostres alumnes. Vos-hi esperam!! 

VISCA SANT ANTONI!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !