dimecres, 30 de gener del 2013

Diada de la Pau

Encara que intentam treballar i celebrar la Pau sempre, avui hem fet un esforç extra ja que és el dia assenyalat per fer-ho! El lema de la diada enguany és: LA PAU I LA JUSTÍCIA GERMANES BESSONES. 

Així que hem fet feina al llarg de la setmana preparant uns fanalets ben guapos fets de botelles de plàstic reciclats; hem parlat de què és per a nosaltres la Pau i hem escrit missatges per contar-ho als nostres companys; hem après una cançó nova i l'hem cantat tots junts i ens hem juntat tots al pati per demostrar que volem la Pau, sempre, cada dia i a tot el Món!

A més, en Jordi de 4 anys ha duit un colom i l'ha amollat en senyal de la Llibertat de les persones. Després, pensant en el lema de la diada, han vingut les germanes bessones: Júlia i Laura de 5 anys i Bel i Maria de 4 anys i han amollat molts coloms més! Aquests coloms els ha duit n'Anabel de l'equip de suport. 

Tot ha estat molt guapo i ens ha agradat molt la celebració. Ara feim contes seguir treballant la Pau, la Justícia i la Llibertat a diari perquè pensam què és molt important per ara i pel nostre futur!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !