dissabte, 22 de desembre del 2012

NADAL 2012

Han estat moltes les activitats que s'han duit a terme aquest per celebrar el Nadal a la nostra escola:

  • El dia 7 de desembre ens va visitar el Rei Melcior amb una divertida obra de teatre amb titelles!

  • Les nostres famílies han col·laborat en la preparació de la rifa de dues paneres estupendes que rifàrem el dia 21 de desembre. Els guanyadors, que tendran un Nadal una mica més dolç, han estat dues famílies: la d'en Polux i Aker (de 1r curs i 3 anys respectivament) i d'en Josep Pou de 4t curs. Enhorabona!!!

  • Les nostres famílies també han tengut un desembre molt solidari. Hem tengut 3 campanyes en marxa i els encarregats de "Càritas" (ONG que promovia la campanya) se n'han anat ben contents! S'han recollit joguines (amb el joc de l'amic invisible), menjar per la campanya del rebost i la campanya de roba, que ja començarem a principi de curs i que seguirà a les portes de l'entrada. Gràcies a tothom per aquesta participació excel·lent. Malgrat la crisi, s'ha vist una qualitat humana insuperable!

  • Com cada any, enguany també s'han duit a terme els tallers de Nadal pensades per fomentar la convivència entre alumnes de diferents edats de tot el centre. Enguany, s'ha fet un taller de bombons de xocolata (per cert boníssims!!) i de capsetes d'origami; i un altre taller de postals de nadal. Els nostres alumnes esta encantats de compartir temps amb els companys/-es dels altres grups! 








  • Per acomiadar-nos del primer trimestre, tota l'escola ha anat cap al casal de cultura per participar en el concert de Nadales. Enguany, s'ha fet una mescla de poesies i cançons en català i anglès. Al final, una gran cantada de la cançó "Quan Somrius" amb la col·laboració de pares, mares, alumnes i mestres. El podeu veure aquí mateix!


MOLTS ANYS I FINS A L'ANY QUÈ VE!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !