dijous, 13 d’octubre del 2016

PROJECTE POLICIA TUTOR - CEIP MONTAURA

Ja fa sis anys que tenim la gran sort de comptar amb en Boni com a Policia Tutor al nostre centre! A principi de cada curs ens reunim amb ell per programar les activitats que es duran a terme amb els alumnes i, de vegades, amb les famílies, a fi de conèixer millor la figura del policia local i aprendre a circular tant a peu com en bicicleta o altre vehicle. 

Enguany, les activitats amb en Boni ja han començat al curs de cinc anys que aquest mateix dimarts anaren a la biblioteca municipal després d'una petita xarla amb en Boni sobre les maneres que hem d'anar a peu com a bons vianants! A més, aprofitarem la visita per passar una estona agradable a la biblioteca i escoltar un conte de na Cati, que ens va agradar molt! Gràcies Cati!! Com sempre, agraïm tota l'ajuda que ens dones a l'escola!

Les activitats amb en Boni seguiran aquest mes amb visites a les aules de tres anys i quatre anys. El segon trimestre es farà una xerrada a cinquè i sisè sobre l'assajament escolar i el ciberbullying que en Boni ha organitzat amb la col·laboració de la Guardia Civil. Al tercer trimestre serà el torn de primer fins a quart de primària que tenen la seva cita anual amb el parc vial on entren al circuit amb les seves bicicletes i/o patinets, per millorar els seus coneixements d'anar pels carrers del poble de manera més segura.


Com a extra activitat enguany, s'està preparant una visita al centre de la unitat canina de la Guardia Civil que serà molt interessant per a tots els qui som a l'escola.
A tot això hem d'afegir que en Boni ens presta ajuda quan feim el simulacre cada any al centre i també a les entrades i sortides del centre, a més de qualsevol altre tema que pugui fer que hi hagi una major seguretat per als alumnes tant dins com fora del centre. 

Moltes gràcies Boni!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !