dilluns, 28 de setembre del 2015

LOTERIA DE NADAL - ASPANOB

Encara falten un parell de mesos per Nadal, però des de l'Associació ASPANOB, que treballa a favor dels nins i nines amb càncer de les Illes Balears, ajudant els afectats i les seves famílies en uns moments difícils, ja ens han fet arribar les paperetes de Loteria per repartir a Mancor de la Vall. 

Entre els objectius de l'associació trobam:  les ajudes econòmiques a les famílies pels trasllats i allotjament a Barcelona, Madrid o altres centres de referència; l'atenció educativa a domicili per aquells nins i nines que no poden acudir a classe; conscienciació a la societat de l'existència de la malaltia; suport psicològic als nins malalts i familiars...i molt més! 

Qualsevol aportació que podem fer, significarà una ajuda més que es pugui donar a una família que està passant uns moments molt durs. Per això, i tenint en compte l'ajuda que l'associació ha donat a alguns alumnes del nostre centre, volem participar el màxim possible.

Els números estaran en venda a secretaria a partir del dia 28 de setembre i fins a la primera setmana de desembre. El preu és 3€ per papereta. Però no esperau massa, que vos quedareu sense!!!! 

GRÀCIAS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !