dijous, 25 d’octubre del 2012

Projecte: Un Poble, Quatre Països, Tot un Món!

Enguany, hem triat com a projecte de centre, el tema de la cultura i convivència a ca nostra i amb persones que són de cultures i països diferents al nostre. Com diu el títol d'aquest article, el nom triat pel projecte ha estat:

UN POBLE, QUATRE PAÏSOS, TOT UN MÓN!



El motiu que ens ha duit a triar aquest tema és que el nostre centre està implicat en el projecte Comenius, un projecte conjunt amb els països de Turquia, Hongria i Itàlia, on treballam junts per descobrir com podem millorar les nostres actuacions al medi ambient per fer del Món un lloc millor.



Hem decidit que cada cicle treballarà amb un país diferent i, quan arribem al final d'aquest curs, haurem après moltes coses noves i ho compartirem en una exposició.

Infantil: Espanya
Primer cicle: Itàlia
Segon cicle: Turquia
Tercer cicle: Hongria

Però no treballarem només els altres països, sino també la manera de viure i conviure millor al nostre païs, a la nostre comunitat, al nostre poble i, fins i tot, a la nostra escola. 

Podreu seguir el procés a través dels distints blocs de cada cicle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !