divendres, 10 de març del 2017

I DIADA DE PATI CEIP MONTAURA

Els darrers anys s'ha sentit molt que els infants no saben jugar, que cada vegada necessiten més estímuls per sentir-se satisfets i així i tot s'avorreixen aviat. El mercat de la joguina els ho dona tot fet: pepes que parlan i es mouen, màquines que hipnotitzen i sols exerceixen els pulgars, i molts altres exemples que no fa falta posem aquí perquè la majoria de nosaltres sabem que mentre la joguina perd interès després de poc temps, la capsa que la contenia es converteix en un element de misteri, d'imaginació, de creació... 
Volem tornar a aquell temps que els nins havien de pensar, imaginar i crear per jugar. Els volem oferir aquesta oportunitat de gaudir de la seva infantesa, jugant al que els vengui de gust en un ambient engrescador i segur. 
Per això, ens hem posat mans a l'obra: pares i mares, nins, nines i mestres, ens hem reunit per donar vida al pati de l'escola i convertir-lo en aquesta "capsa" que els infants utilitzaran segons les seves necessitats. 
Com a mestres, ens agradaria tenir una escola en condicions, amb àrees atractives i noves per poder seguir innovant amb una metodologia d'autodescobriment i plena de recursos per ajudar-nos en la tasca. Però per ara no la tenim i no per això ens hem d'aplegar de braços i esperar d'asseguts. 
Tanta sort que comptam amb unes famílies compromeses i feiners que entenen la importància de formar part de l'educació i ensenyament dels seus fills.  Per això els hem d'agrair la seva col·laboració en la renovació i reconversió del nostre pati. 
Avui s'ha fet molta feina i demà se'n farà més. Quan els alumnes entrin per les barreres dilluns matí els sorprendrà com ha canviat tot... serà per a ells un moment màgic i tendran ganes que arribi l'hora de pati per poder gaudir d'aquest nou entorn, sense botons, sense pepes que parlen, simplement amb la seva imaginació i les ganes de jugar.

Gràcies pares, mares, nins, nines i mestres per estar amb nosaltres!!





NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !