dimarts, 8 de novembre del 2016

Normativa de les sortides del centre

Vos recordam de la normativa aplicable a les sortides del centre i del menjador i activitats extraescolars: 
  • Sortides
Infantil: A les 13’45h, el mestre encarregat d’acompanyar els usuaris de menjador obrirà la barrera i podrán entrar els acompanyants d’infantil a cercar els seus fills/ les seves filles. Poden anar fins a la porta de l’aula ja que els nins esperen dins. Els alumnes d’infantil no poden partir del centre baix cap concepte si no els venen a cercar. El mateix s’aplica a les sortides de menjador i de les activitats extraescolars.


Primària: Els pares/ mares i/o tutors que venen a cercar els alumnes de primària han d’esperar al pati. No està permès la pujada a les aules a cercar els alumnes. Si qualcú vol parlar urgentment amb el tutor/ la tutora, ha d’esperar que baixin tots els alumnes. S’ha de recordar que l’horari dels mestres és de 08’00h a 14’00h al centre. Tenim un dia específic per a l’atenció a les famílies i s’ha de respectar aquest horari o demanar alternativa mitjançant l’agenda de l’alumne. És la responsabilitat de les famílies acordar amb els alumnes si els vendran a cercar o si es poden anar tot sols cap a casa. El mateix s’aplica a les sortides de menjador i de les activitats extraescolars. 

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !