dilluns, 24 d’octubre del 2016

CELEBRAM EL DIA MUNDIAL DE LA BIBLIOTECA

DIA MUNDIAL BIBLIOTECA

CLICAU DAMUNT LA FOTO PER VEURE MÉS IMATGES

AVUI DIA MUNDIAL DE LA BIBLIOTECA, HO HEM CELEBRAT AMB DUES ACTIVITATS QUE ENS HA ORGANITZAT NA CATI DE SA BIBLIOTECA, UNA PELS ALUMNES D'INFANTIL I 1r I 2n  "ANIMALADES" I L'ALTRE PELS ALUMNES DE 3r A 4t "LA BIBLIOMALETA AL PAIS DE LES MERAVELLES".
TAMBÉ A PLÀSTICA HEM FET UNA ACTIVITAT RELACIONADA  AMB EL LLIBRE QUE MÉS EN AGRADA.

dijous, 13 d’octubre del 2016

PROJECTE POLICIA TUTOR - CEIP MONTAURA

Ja fa sis anys que tenim la gran sort de comptar amb en Boni com a Policia Tutor al nostre centre! A principi de cada curs ens reunim amb ell per programar les activitats que es duran a terme amb els alumnes i, de vegades, amb les famílies, a fi de conèixer millor la figura del policia local i aprendre a circular tant a peu com en bicicleta o altre vehicle. 

Enguany, les activitats amb en Boni ja han començat al curs de cinc anys que aquest mateix dimarts anaren a la biblioteca municipal després d'una petita xarla amb en Boni sobre les maneres que hem d'anar a peu com a bons vianants! A més, aprofitarem la visita per passar una estona agradable a la biblioteca i escoltar un conte de na Cati, que ens va agradar molt! Gràcies Cati!! Com sempre, agraïm tota l'ajuda que ens dones a l'escola!

Les activitats amb en Boni seguiran aquest mes amb visites a les aules de tres anys i quatre anys. El segon trimestre es farà una xerrada a cinquè i sisè sobre l'assajament escolar i el ciberbullying que en Boni ha organitzat amb la col·laboració de la Guardia Civil. Al tercer trimestre serà el torn de primer fins a quart de primària que tenen la seva cita anual amb el parc vial on entren al circuit amb les seves bicicletes i/o patinets, per millorar els seus coneixements d'anar pels carrers del poble de manera més segura.


Com a extra activitat enguany, s'està preparant una visita al centre de la unitat canina de la Guardia Civil que serà molt interessant per a tots els qui som a l'escola.
A tot això hem d'afegir que en Boni ens presta ajuda quan feim el simulacre cada any al centre i també a les entrades i sortides del centre, a més de qualsevol altre tema que pugui fer que hi hagi una major seguretat per als alumnes tant dins com fora del centre. 

Moltes gràcies Boni!!!


NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !