diumenge, 23 de novembre del 2014

TITES, TITES...

Aquesta setmana s'han incorporat aquestes dues gallines a l'hort del nostre centre. 
El fet de tenir aquests animals fa que podem treballar de molt a prop com són, què mengen, com reprodueixen, i moltes coses més! 
Aquesta setmana, entre tots i totes, pensarem com els hem de dir! Si voleu participar, hi ha una bústia de suggeriments al plafó d'AVENTURA'T A LLEGIR!

dilluns, 17 de novembre del 2014

LA NOSTRA BIBLIOPATI

Ens agrada molt aquesta nova activitat de la bibliopati!! Cada dilluns i dimecres, a més de poder jugar al pati, podem gaudir dels llibres, còmics, revistes... que hi ha a la biblioteca que es troba al pati. Per entrar, hem d'agafar una pinça perquè així no serem massa a la vegada. Als nins i a les nines grans els hi agrada contar-nos contes als més petits! Que bé que ens ho passam!!!


ENDEVINA, ENDEVINALLA...

Com molts ja sabeu, des de principi de curs, cada setmana al plafó d'AVENTURA'T A LLEGIR, penjam una endevinalla. Hi ha una bústia davall on els alumnes que volen participar poden posar les seves respostes.

Algunes famílies ens han demanat si podem penjar l'endevinalla al bloc, per tant aquí teniu la d'aquesta setmana:

QUAN OBR LA BOCA ENSENY
BLANCA I FINA DENTADURA.
I QUAN EM POS A BALLAR
TOTES LES DENTS SE'M BELLUGUEN.

Qui o què som?

RIFA ROSARI 2014

Ja fa un parell de setmanetes, però encara no vos ho havíem contat! Alumnes de quart i cinquè cursos varen elaborar un rosari cadascun per rifar i recaptar fons pel seu viatge d'estudis del curs que ve. Són molt previsors!!!



Es van rifar els dos rosaris el dia 31 d'octubre a les 12h i els guanyadors varen ser, precisament, dos alumnes de quart curs, en Francesc i n'Abril!! Enhorabona als guanyadors i gràcies per la vostra participació!
 

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !