dijous, 30 d’octubre del 2014

INAUGURACIÓ BIBLIOPATI MONTAURA

El dia acompanyava, feia moltes de ganes estar per defora i gaudir dels darrers dies de bon temps que la tardor ens ofereix. A les 12 en punt en un dia tan assenyalat com és el dia 24 d'octubre, Dia Mundial de la Biblioteca,  han començat a sentir-se el so de les xeremies, flabiol i tambor travessant el pati del centre cami de l'aula prefabricada on es troba la biblioteca del centre. Darrera els sonadors, com si del Flautista d'Hamelin es tractés, corrien tots els infants de l'escola. -Que estarà passant?-  es demanaven els uns als altres.



Davant la biblioteca, ens esperava na Cati Llabrés, bibliotecària del poble, mare de dues alumnes del centre i la persona indicada per ajudar-no a enjegar aquest nou projecte que ens fa tanta il·lusió! 



Amb els alumnes tots asseguts a terra, na Cati ens ha contat l'origin, un tant trist, d'aquesta diada i, acta seguit, ha fet el pregó en forma de conte. Els nins han gaudit, els mestres més! En aquest paratge paradísic de Mancor de la Vall, hem viscut una petita estona de goig! 



Després na Cati ens ha fet pensar un poc amb la següent endevinalla:

TÉ LLOM I NO TÉ ESPINA, 
SAP MOLT I NO PARLA,
TÉ FULLES I NO ÉS PLANTA.
QUÈ ÉS?

Els nostres alumnes no han tingut cap problema a l'hora de resoldre-la. I vosaltres? En sabeu la contesta?

Per acabar, na Cati ens ha regalat un llibre molt especial: La Biblioteca de Basora, que explica el conte de l'origen del dia de la biblioteca. Moltes de gràcies Cati!!!!!



Ah, i no podem acabar sense fer menció del nou logotip de la biblioteca. És un dibuix de l'alumna de cinquè curs, na Shamila, que representa a la perfecció que la lectura és un plaer i una aventura a la vegada! Enhorabona Shamila!!


divendres, 24 d’octubre del 2014

ELS MESTRES ES POSEN AL DIA AMB ELS PRIMERS AUXILIS

El Claustre del CEIP Montaura vol donar les gràcies a na Joana Maria Alba i a n'Antònia per a la seva gran ajuda a l'hora d'ensenyar-nos els aspectes més importants dels primers auxilis. Dimarts, 14 d'octubre de les 15h fins a les 18h, la gran majoria dels mestres del centre vàrem quedar al centre perquè aquest tema ens interessa molt!







dissabte, 11 d’octubre del 2014

QUÍ SOM?

L'escola s'està omplint de lletres i paraules, cada una d'elles en un format molt especial i personalitzat. Són els noms del nostres alumnes, partint de 3 anys i acabant a sisè de primària, han empaperat les parets de l'escola amb allò que és seu. A més, té més mèrit, perquè han hagut de seguir les instruccions en anglès ja que enguany hem començat a posar a la pràctica el nou projecte ARTS AND CRAFTS, que ens permet desenvolupar aquesta àrea en aquesta llengua a tots els cursos!


dimecres, 1 d’octubre del 2014

ALGUNS VENEN I ALTRES SE'N VAN...

Esteim contents perquè na Carolina ja ha acabat la seva baixa maternal i ha tornat amb nosaltres. Però també esteim trists perquè en Miquel, substitut de na Carolina al llarg de tots aquests mesos, ens deixa. Ens ha agradat molt tenir-lo amb nosaltres i de part de tots els alumnes i el Claustre del CEIP Montaura el volem desitjar molta sort per aquest nou curs, vagi on vagi! Gràcies per tot Miquel!!

A la mateixa vegada, volem donar la benvinguda a en Pere Duran, nou tutor del curs de 4 anys. Com ja sabeu, la mestre de 4 anys es va haver de donar de baixa per risc laboral i no ens ha arribat el substitut fins avui. Els nins de 4 anys ja estan encantats de tenir el nou mestre, i els altres mestres també! 


MENÚ OCTUBRE

MENU OCTUBRE ESCOLES 2014.pdf by montaurablog

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !