dimecres, 22 de maig del 2013

MENU MAIG

On és aquella gent?

Ja podeu estar pensant que ens hem anat i no hem dit res perquè tenim sa pàgina una mica abandonada. Hi ha un motiu important! Hem estat molt i molt enfeinats organitzant l'esperada visita Comenius i hem volgut que l'escola estigui en condicions per quan arribin.


I això ja és demà!! Sí, sí, demà ens arriben mestres i alumnes dels països de Turquia, Hongria i Itàlia. Alguns s'allotjen a un hotel a Ciutat i d'altres a cases de Mancor de la Vall. Estaran amb nosaltres tot el cap de setmana fins a dimarts quan tornaran als seus respectius països.

Hem preparat un programa ben complet amb l'objectiu principal de mostrar-los la nostra cultura: tradicions, llengua, paisatge, gastronomia... Pensam que s'aniran ben contents de Mallorca i de Mancor!


Volem donar les gràcies (una vegada més) a tothom pares, mares, mestres i alumnes, així com l'ajuntament i l'empresa Quely, per les seves col·laboracions en aquesta visita.


Aviat començareu a veure fotos i reportatges aquí de totes les activitats.

Esperam que tot vagi bé - pensam que anirà!!





NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !