dimecres, 27 de març del 2013

ENS VISITEN DE L'IES PAU CASASNOVES

Avui matí han vingut 3 antigues alumnes amb un professor de l'IES Pau Casesnoves, per contar-nos la seva experiència. Els alumnes de 6è han pogut escoltar de primera mà algunes coses que trobaran a l'institut el proper any.  Els han explicat com funciona l'institut, el seu organigrama, els han passat un power point perquè coneguessin el centre, i han pogut demanar tots aquells dubtes que tenien. També els han convidat, juntament amb els seus pares , dilluns 8 d'abril a la jornada de portes obertes que fa el centre l'horabaixa.
RECORDAR A TOTS ELS PARES I MARES DELS ALUMNES DE 6è QUE DILLUNS 8 D'ABRIL A LES 8.30 DEL MATI HI HA UNA REUNIÓ A L'ESCOLA PER PARLAR DEL PROCÉS D'ADSCRIPCIÓ, ÉS IMPORTANT QUE VENGUEU JA QUE ENGUANY CANVIA UNA MICA.





Na Jero ens deixa

Els alumnes de segon curs han preparat una celebració sorpresa per la seva mestra, na Jero Beltran, que ha estat amb nosaltres des de principi de curs al lloc de na Cristina Ramon, de baixa maternal.



Després de les festes de Pasqua, na Cristina es torna incorporar. Ens fa molt de pena que ens deixí, ja que ha estat una SUPER companya de feina i una SUPER mestra.



La desitjam molt de sort pel que queda de curs i pel futur, i  esperam que algun dia la tornam a tenir amb nosaltres.



Panades, robiols i crespells

Hem tengut una setmana de molta feina i de passar molt de gust d'estar junts, de riure i de fer feina d'una altra manera. 

Dilluns, ens arromangàrem per fer robiols i crespells. Robiols de xocolata i confitura i crespells de totes les formes possibles. Dimarts, els tallers de panades varen ser tot un èxit! Ens sortiren 140 panades de carn, carn i pèsols i pèsols tot sols. 

I avui, dimecres, amb un ull cap al cel per si els temps en donàs un ensurt, hem anat tota l'escola cap a Son Catlà per gaudir de la natura i menjar els productes dels tallers. Una setmana rodona! 

Ara, a descansar i gaudir en família fins el dia 8 d'abril que tornem a començar les classes. 

Bones festes a tots i a totes!!

Rifa d'un Xot

Com ja havíem anunciat, aquest dimarts dia 26 de març, hem rifat el xot de pasqua.En Jaume Oriol ha estat l'encarregat de treure els números guanyadors que eren 1281, com podeu veure a la foto.

Enhorabona als guanyadors i gràcies per la vostra participació. S'han recaptat més de 600 euros!!!

dissabte, 23 de març del 2013

ACTIVITATS DE PASQUA 2013

Aquesta setmana que ve, ja començam a celebrar Pasqua al nostre centre amb algunes activitats especials:

Tallers de cuina: 
Dilluns, 25 de març els alumnes d'infantil i primer cicle es convertiran en cuiners i elaboraran robiols i crespells. 

Dimarts, 26 de març toca als alumnes de segon i tercer cicle que s'encarregaran de les panades. 

Rifa:
Aquest mateix dia , es rifarà un xot a les 12h. Els tiquets ja estan a la venta a 2 euros cada un. Si no en teniu, contactau amb secretaria. 

Informes: 
Els informes es repartiran es 26 de març, ja què ...

Excursió:
Dimecres, 27 de març anirem d'excursió a Son Catlà a menjar els resultats dels tallers de cuina.  Els nins i nines no han de dur res, ja que transportarem l'aigua i el menjar al lloc on berenarem.

Podeu recollir els vostres fills a l'escola a les 14h. Les classes tornaran començar dilluns dia 8 d'abril. 

Bones festes!!!

El Claustre de professors

dijous, 7 de març del 2013

Mestres d'anniversari!



Aquest dimecres, n'Eugeni, tutor de 4rt curs, celebrava el seu anniversari. Ell no sabia que els seus alumnes li havien preparat una petita festa sorpresa per festejar aquesta data tan senyalada! Se'n va dur una grata sorpresa, i, fins i tot, es va emocionar!!! Quins alumnes més atents que tenim al CEIP Montaura! Molts anys, Eugeni!!!!

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !