divendres, 30 de novembre del 2012

JA TENIM NOM PER LA REVISTA!

Avui ha acabat el procés de votacions per trobar un nom per la nova revista de l'escola. Les propostes de tota l'escola es votaren a nivell d'aula i després els noms triats han estat votats a nivell de tota l'escola. Aquí teniu un resum de les votacions.

I el guanyador és...


NOM Nº DE VOTS
Pont de l'Educació 20
Prontaura 16
Montaura en Acció 38
Món (CEIP) Montaura 26
Arc de Sant Martí 37
Multicolors 33
Paraules de la Vall 31
Hola Montaura 20
Esclatasang 12

Deim adéu a na Mari Carmen

Durant tot aquest trimestre, hem tengut el plaer de tenir amb nosaltres na Mari Carmen López com a mestra substituta de na Sandra Valle, de baixa per maternitat. Estam molt contents que na Sandra es torni a incorporar aquesta pròxima setmana, perquè l'enyoram molt, però estam trists perque na Mari Carmen se'n va del nostre centre. En nom de tota la comunitat educativa del CEIP Montaura, li volem desitjar sort a la seva nova destinació. 


dijous, 29 de novembre del 2012

MENU DESEMBRE

Menu Desembre Ecolog

FIRA DE MANCOR 2012

Enguany, encara que no hi hagi viatge d'estudis, hem sortit a la nit de foc a vendre coques dolces. La recaptació de 230 euros anirà destinada al viatge d'estudis de l'any que ve. 






Els gegants, na Llucia i en Joan, també sortiren a passejar per la fira.


TANCADES 28N

 Pares, mares, alumnes i mestres de CEIP Montaura a la tancada de 28N a Berenguer d'Anoia.




dimarts, 13 de novembre del 2012

INFORMACIONS



Recordau que el dia 15 de novembre és dijous Bo i és festa al poble de Mancor. El divendres 16 de novembre tampoc és dia lectiu ja què és festa triat pel claustre de mestres i aprovat per Consell Escolar. 

El proper DILLUNS 19 DE NOVEMBRE  veniu ben guap@s que es faran les fotos de Nadal. En cas de germans a l’escoleta o bebés també es faran el mateix dia.

diumenge, 11 de novembre del 2012

VAGA GENERAL





El proper dimecres 14 de noviembre hi ha convocada una vaga general a nivell estatal. 

El centre romandrà obert en l’horari habitual, fent efectiu el compliment del que disposen les normes (Reial decret 417/1988, de 29 d’abril BOE 5 de maig), i el Decret 16/1985, de 21 de febrero (BOIB de 10 de març).

La directora, en l’exercici de les seves funcions, garantirà l’obertura del centre, amb els serveis mínims. No podem asegurar el funcionament normal del centre ni el desenvolupament de les classes (i/o les activitats complementàries (guardería, extraescolars).  

 El servei de menjador será de pícnic i s’ha de comanar el dimarts abans de les 09’10h.

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !