dimecres, 31 d’octubre del 2012

SORTEIG DE ROSARIS


Enguany els nostres alumnes han tornat a confeccionar els rosaris de Tots Sants. Cada cicle n'ha fet un, i cada rosari és diferent amb caràcter propi. Igual que l'any passat, els rosaris s'han sortejarat avui, dia 31 d'octubre, i els beneficis aniran destinats a cobrir algunes despeses de la visita dels països participants de Comenius a la nostra escola el proper maig i al viatge d'estudis del proper curs. La recaptació ha estat de 652 euros. Els nombres guanyadors són:




INFANTIL: 0270



PRIMER CICLE: 1135




SEGON CICLE: 0400

TERCER CICLE: 1781

dijous, 25 d’octubre del 2012

Projecte: Un Poble, Quatre Països, Tot un Món!

Enguany, hem triat com a projecte de centre, el tema de la cultura i convivència a ca nostra i amb persones que són de cultures i països diferents al nostre. Com diu el títol d'aquest article, el nom triat pel projecte ha estat:

UN POBLE, QUATRE PAÏSOS, TOT UN MÓN!



El motiu que ens ha duit a triar aquest tema és que el nostre centre està implicat en el projecte Comenius, un projecte conjunt amb els països de Turquia, Hongria i Itàlia, on treballam junts per descobrir com podem millorar les nostres actuacions al medi ambient per fer del Món un lloc millor.



Hem decidit que cada cicle treballarà amb un país diferent i, quan arribem al final d'aquest curs, haurem après moltes coses noves i ho compartirem en una exposició.

Infantil: Espanya
Primer cicle: Itàlia
Segon cicle: Turquia
Tercer cicle: Hongria

Però no treballarem només els altres països, sino també la manera de viure i conviure millor al nostre païs, a la nostre comunitat, al nostre poble i, fins i tot, a la nostra escola. 

Podreu seguir el procés a través dels distints blocs de cada cicle.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES CURS 2012-13



Calendari Sortides i Festes 12-13

divendres, 19 d’octubre del 2012

Mmmmm.... que bons!!!!

Avui, com cada any, hem tengut la sort de tenir uns pares, mares i padrines molt solidaris que ens han vengut a fer els bunyols. Tots els nins, i mestres de l'escola, així com els nins i les nines de s'escoleta,  hem passat un guster de menjar-ne a l'hora del pati. Han sortit mel! Hem recaptat 207.50 euros (aniran destinats al projecte Comenius, si fa falta, i sino al viatge d'estudis del proper curs). Així hi tot n'han sobrat molts, els hem fet arribar al menjador social d'Inca, i n'ha pogut gaudir gent molt necessitada. Gràcies a tots i totes els/les participants per la seva col·laboració (tant els que els han fet com els que els han comprat).

Molts d' Anys!!!

dimecres, 10 d’octubre del 2012

II Jornades Educació per a la Vida

Els dies 6 i 7 d'octubre es varen tornar celebrar al Claustre de Santo Domingo a Pollença les II jornades d'Educació per a la Vida.  



Satish Kumar, Fritjof Capra i Vandana Shiva foren els tres ponents convidats, presentats per Guillem Ferrer de l'associació Poc a Poc.  


Tres mestres de la nostra escola hi varen participar per segon any consecutiu i comunicaren a la resta del claustre les bones idees que varen sorgir amb la intenció d'anar-les incorporant, sempre que sigui possible, per millorar la qualitat d'ensenyament al centre. 

També ens alegràrem de veure un dels nostres pares, en Xavi Pujades, participar amb una presentació espontània, animant  la tasca dels docents. 

 

NOVA PÀGINA WEB CEIP MONTAURA

A partir d'aquest curs no utilitzarem aquest bloc ja que hem creat una nova pàgina web de l'escola. Hi podeu accedir clicant aquí !